Grondwerken Nijlen

DS-Grondwerken: uw partner in graafwerken en grondwerken in Nijlen!

Met onze efficiënte en klantgerichte mindset realiseren wij graag uw project groot en klein.
Van het uitgraven van kelders en funderingen, het ophogen en nivelleren van tuinen en terreinen tot het graven van zwembaden en zwemvijvers, …
En dit zowel voor professionelen als particulieren.

Vraag hier geheel vrijblijvend uw prijsofferte aan!

Waarom kiezen voor
DS-Grondwerken?

  • Kwalitatief werk
  • Juist advies
  • Op tijd en volgens afspraak
  • Werf wordt netjes achtergelaten
  • Jarenlange ervaring

Grondwerken: Bouwrijp maken van gronden en terreinen

Voordat u uw bouwproject in Nijlen of omgeving kan aanvatten, dienen er voorbereidende grondwerken uitgevoerd te worden.
Deze voorbereidende werken bestaan onder andere uit het bouwrijp maken van uw terrein.
DS-Grondwerken beschikt over het nodige materiaal om deze voorbereidende grondwerken uit te voeren.
Het bouwrijp maken van uw terrein bestaat onder andere uit het snoeien en vellen van bomen, rooien en afvoeren van wortels en stroken, verwijderen van omheiningen, ...

Uitgraven van kelders en funderingen in Nijlen

Nadat uw terrein bouwrijp werd gemaakt, kan de “eerste spade” in de grond.
Nu kunnen de echte grondwerken van start gaan. Met ons gevarieerd machinepark staan wij u graag bij in het uitgraven van uw kelder en funderingen. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor de nodige af- en aanvoer van grond of puingranulaten met ons eigen kippertransport.

Aanvullings- en ophogingswerken

Bij verschillende bouw- en renovatieprocessen kunnen hoogteverschillen op uw terrein ontstaan.
Afhankelijk van waar het hoogteverschil ontstaan is, kan er gebruik gemaakt worden van aanvulgrond, granulaten of teelaarde. Zo wordt de bouwkuil van uw woning of bouwproject naast de kelderwanden aangevuld met aanvulgrond.
Hoogteverschillen in uw tuin of groenzone kunnen aangevuld en geëgaliseerd worden met teelaarde. Deze aanvullings- en nivelleringswerken zijn meestal noodzakelijke grondwerken voor aanleg van uw tuin of groenvoorzieningen.
Een bouwperceel aanvullen en egaliseren is meestal een zware klus. Maar niet voor DS- Grondwerken!
Met onze eigen kipper vrachtwagens kunnen wij de juiste grondsoorten aanvoeren. Onze kraanmachinisten met oog voor detail maken van uw perceel een egaal terrein, klaar voor tuinaanleg.
Bent u op zoek naar een grondwerker uit de buurt van Nijlen om uw terrein of tuin te laten ophogen, afgraven of egaliseren?
Zoek niet langer en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Leveren en plaatsen van septische en regenwaterputten

Ook voor het leveren en plaatsen van septische, regenwater en bezinkputten in Nijlen en
omstreken kunt u op ons rekenen. Contacteer ons en wij komen graag langs om samen met u de grootte en de ideale plek voor uw septische of regenwaterput te bepalen. Daarnaast zorgen wij voor een correcte levering en een vakkundige plaatsing van de desgewenste putten.
Het plaatsen van een regenwaterput is niet in elke provincie of gemeente verplicht. Toch is het een goed idee om een regenwaterput te overwegen bij uw nieuwbouw- of renovatieproject! Het opgevangen regenwater kan o.a. gebruikt worden voor het doorspoelen van toiletten, het sproeien van uw tuin,…

Rioleringswerken in Nijlen

DS-Grondwerken biedt u dé oplossing voor het aanleggen en vernieuwen van de rioleringen aan uw nieuwbouw- of renovatieproject in Nijlen en ruime omgeving.
Voor een goede werking van uw rioleringen en om latere problemen te vermijden is het van groot belang om te kiezen voor een deskundige aannemer.
Voor aanvang van de grondwerken bestuderen wij graag samen met u of uw architect de rioleringsplannen. Met onze ruime ervaring kunnen wij, waar nodig, nog bijkomend advies verlenen.
Naast het aanleggen van uw privé- of bedrijfsriolering behoren ook het scheiden van een bestaand rioleringsstelsel (afvalwater/regenwater) tot de diensten van DS-Grondwerken.
Ook indien de toegang voor machines beperkt is, kunnen wij u de nodige service bieden bij de grondwerken, het aanleggen en het vernieuwen van uw rioleringsstelsel.
DS-Grondwerken uit Nijlen staat garant voor kwaliteitsvol en proper werk! Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij enkel met BENOR gekeurde materialen werken.

Uitgraven van opritten, terrassen en parkings

Van grondwerken tot het aanleggen van uw oprit, terras of parking. Bent u op zoek naar een duurzame oprit of het perfecte terras? DS-Grondwerken uit de regio Nijlen is uw ervaren partner in grondwerken en verhardingswerken.
Niet alleen de ondergrond maar ook hoe zwaar de oprit belast zal worden, zijn bepaalde factoren bij de keuze van de fundering. Vertrouw op onze expertise in verhardingswerken en beleef jarenlang plezier aan uw oprit of terras!
Desgewenst verwijderen wij met de nodige precisie de oude bestrating en graven wij op het juiste niveau uw nieuwe oprit uit.
Ook voor het louter leveren van stabilisé in de ruime buurt van Nijlen kan u beroep doen op onze transportdiensten. En dit zowel voor particulieren als professionelen!

Uitgraven van zwembaden en (zwem)vijvers

Wenst u een zwembad of vijver in Nijlen of omgeving? Zoekt u een betrouwbare partner in de regio die deze grondwerken zorgvuldig kan uitvoeren voor u? Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Met de nodige precisie en het juiste (meet)materiaal voorzien wij de grondwerken voor verdere aanleg van het zwembad of de vijver van uw dromen!
Veelal wordt de beslissing om een zwembad of (zwem)vijver aan te leggen gemaakt nadat u reeds gesetteld bent in uw woning. Bijgevolg is de toegang tot de achtertuin vaak beperkt. Dankzij onze verschillende types en groottes van graafmachines kunnen wij ook op moeilijk bereikbare plaatsen de grondwerken voor uw zwembad uitvoeren.
Uiteraard voorzien wij de nodige bescherming van uw omliggende tuin of perceel door gebruik te maken van onze eigen stalen of kunststof rijplaten.
Bij het uitgraven van de kuil komt er uiteraard een grote hoeveelheid grond vrij. Met onze eigen kipper vrachtwagens kunnen wij ook de afvoer van deze vrijgekomen grond voor u voorzien.

Kippertransport regio Nijlen

DS-Grondwerken uit Nijlen beschikt over verschillende types kipper vrachtwagens. Deze vrachtwagens kunnen zowel in particuliere projecten als bij overheidsopdrachten worden ingezet.
Met onze kippers kunnen wij alle types losgestorte materialen (grond, grind, puin,…) vervoeren. Tevens beschikken wij over geïsoleerde en afgedekte kippers voor het vervoer van warm asfalt.
Bent u bouw- of wegenisaannemer en op zoek naar kippertransport? Contacteer ons gerust voor het inhuren van onze kippervrachtwagens met ervaren chauffeur.

Ook als particulier kan u beroep doen op onze transportdiensten. Wenst u stabilisé te laten leveren in Nijlen of omgeving? Of bent u op zoek naar zavel van goede kwaliteit of mooie teelaarde?
Neem gerust contact met ons op!